van Twickelostraat 13 te Deventer

Monumentale kantoorvilla gelegen aan de IJssel in het centrum van Deventer

TE HUUR kantoorruimte van 35 + 25 m²

Monumentale en zeer representatieve kantoorvilla, gelegen aan de IJssel in het centrum van Deventer. Goede bereikbaarheid met zowel eigen, als openbaar vervoer (NS station op loopafstand ). Het object is traditioneel opgetrokken en beschikt derhalve over een gemetselde gevel en een leistenen dak. Het interieur bevat nog vele originele en goed onderhouden details waaronder enkele oude schouwen en fraaie stucplafonds.

In totaal omvat de kantoorvilla ca. 675 m² , verdeeld over vier bouwlagen. Voor de verschillende gebruikers van het pand is in de kelder een vergader- cq. lunchruimte beschikbaar.

Te huur op de eerste verdieping:

  • Kantoorruimte met prachtig uitzicht op de IJssel van 35 m² voor € 775,- per maand all-in excl btw.
  • Kantoorruimte met rustige ligging aan de achterzijde van het pand van 25 m² voor € 550,- per maand all-in excl btw.

Voorzieningen
De kantoorvilla is TURN KEY en o.a. voorzien van toiletten, keuken / pantry, vloerbedekking, verlichting, verwarming, airco, kabelgoten met actuele bekabeling, glasvezel internet, serverruimte, blusmiddelen, brandmeldinstallatie, alarm, rijwielstalling en koffiemachines.

Huurprijzen
De genoemde bedragen zijn ALL-IN huurprijzen, dat wil zeggen een vast bedrag inclusief servicekosten en bijtelling algemene ruimten, maar exclusief BTW.

Service kosten
Hieronder vallen gas, water en elektra (vastrecht, verbruik), gebruik van glasvezel, alarm, verzekering, onderhoud installaties, schoonmaak algemene ruimten, tuinonderhoud, glasbewassing, huisvuilafvoer, lokale lasten (o.a. OZB gebruikersdeel), brandblusmiddelen. 

Indien gewenst kan tegen geringe vergoeding ook de schoonmaak van de individuele ruimten meegenomen worden.

Parkeren: In directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Voor meer informatie of de brochure neem contact op met kantoor 0570-200210.