van Twickelostraat 13 te Deventer

Monumentale kantoorvilla met weids uitzicht over de IJssel

TE HUUR kantoorruimte van 80 m² + 30 m²

Monumentale en zeer representatieve kantoorvilla, gelegen aan de IJssel in het centrum van Deventer. Goede bereikbaarheid met zowel eigen, als openbaar vervoer (NS-station op  10 minuten loopafstand). Het object is traditioneel opgetrokken en beschikt derhalve over een gemetselde gevel en een leistenen dak. Het interieur bevat nog vele originele en goed onderhouden details waaronder enkele oude schouwen en fraaie stucplafonds.

In totaal omvat de kantoorvilla ca. 675 m² , verdeeld over vier bouwlagen. Voor de verschillende gebruikers van het pand is in de kelder een vergader- cq. lunchruimte beschikbaar. Het uitstekend onderhouden monument is onlangs voorzien van moderne airconditioning.

Te huur:

  • Kantoorruimte op de begane grond van ca. 30 m² voor € 695,- per maand all-in excl btw. Beschikbaar in overleg.
  • Kantoorruimte op de tweede verdieping van ca. 80 m² voor € 975,- per maand all-in excl btw. Deze ruimte betreft een grote, lichte open ruimte met een apart afsluitbaar kantoor of vergaderruimte van ca. 15 m². Per direct beschikbaar.

Voorzieningen
De kantoorvilla is TURN KEY en o.a. voorzien van toiletten, keuken / pantry, vloerbedekking, verlichting, verwarming, airconditioning, kabelgoten met actuele bekabeling, glasvezel internet, serverruimte, blusmiddelen, brandmeldinstallatie, alarm, rijwielstalling en koffiemachines.

Huurprijzen
De genoemde bedragen zijn ALL-IN huurprijzen, dat wil zeggen een vast bedrag inclusief servicekosten en bijtelling algemene ruimten, maar exclusief BTW.

Service kosten
Hieronder vallen gas, water en elektra (vastrecht, verbruik), gebruik van glasvezel, alarm, verzekering, onderhoud installaties, schoonmaak algemene ruimten, tuinonderhoud, glasbewassing, huisvuilafvoer, lokale lasten (o.a. OZB gebruikersdeel), brandblusmiddelen. 

Indien gewenst kan tegen geringe vergoeding ook de schoonmaak van de individuele ruimten meegenomen worden.

Parkeren: In directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Voor meer informatie of de brochure neem contact op met kantoor 0570-200210.