Van Twickelostraat 13 te Deventer

Monumentale kantoorvilla met airco en weids uitzicht over de IJssel

TE HUUR kantoorruimten van 80 m² + 42 m² + 11 m²

Monumentaal werken met alle moderne voorzieningen

Monumentale en zeer representatieve kantoorvilla, gelegen aan de IJssel in het centrum van Deventer. In het uitstekend onderhouden monument zijn alle kantoorruimten onlangs voorzien van moderne airconditioning. Goede bereikbaarheid met zowel eigen, als openbaar vervoer (NS-station op  10 minuten loopafstand). Het interieur bevat nog vele originele en goed onderhouden details waaronder enkele oude schouwen en fraaie stucplafonds.

In totaal omvat de kantoorvilla ca. 675 m² , verdeeld over vier bouwlagen. Voor de verschillende gebruikers van het pand is in de kelder een vergader- cq. lunchruimte beschikbaar. 

Te huur:

  • Kantoorruimte op de 1e verdieping van ca. 42 m² (kamer 7) met gedeeltelijk zicht op de IJssel, stucplafond, authentieke schouw en toegang tot het balkon voor € 875,- per maand all-in excl. btw.
  • Kantoorruimte op de 1e verdieping van ca. 11 m² (kamer 13) voor € 255,- per maand all-in excl. btw. 
  • Kantoorruimte op de 2e verdieping van ca. 80 m² (kamer 14) voor € 975,- per maand all-in excl btw. Deze ruimte betreft een grote, lichte open ruimte met een apart afsluitbaar kantoor of vergaderruimte van ca. 15 m². 

Voorzieningen
De kantoorvilla is TURN KEY en o.a. voorzien van toiletten, keuken / pantry, vloerbedekking, verlichting, verwarming, airconditioning, kabelgoten met actuele bekabeling, glasvezel internet, serverruimte, blusmiddelen, brandmeldinstallatie, alarm, rijwielstalling en koffiemachines.

Huurprijzen
De genoemde bedragen zijn ALL-IN huurprijzen, dat wil zeggen een vast bedrag inclusief de hieronder genoemde servicekosten en bijtelling algemene ruimten, maar exclusief BTW.

Service kosten (in de huurprijs inbegrepen)
Hieronder vallen gas, water en elektra (vastrecht, verbruik), gebruik van glasvezel, alarm, verzekering, onderhoud installaties, schoonmaak algemene ruimten, tuinonderhoud, glasbewassing, huisvuilafvoer, lokale lasten, brandblusmiddelen. 

Indien gewenst kan tegen geringe vergoeding ook de schoonmaak van de individuele ruimten meegenomen worden.

Parkeren: In directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Voor meer informatie of de brochure neem contact op met kantoor 0570-200210.