Geert Grootestraat 1 te Deventer

Monumentale kantoorvilla midden in het centrum op 4 minuten lopen van NS-station

TE HUUR kantoorruimte van 86 m²

Monumentale en zeer representatieve KANTOORVILLA, gelegen midden in het centrum van Deventer, nabij het winkelgebied en het sfeervolle plein De Brink. Zeer goede bereikbaarheid met zowel eigen, als openbaar vervoer (NS station op 4 minuten loopafstand). Het interieur bevat nog vele originele en goed onderhouden details waaronder enkele oude schouwen en fraaie stucplafonds

In totaal omvat de kantoorvilla ca. 400 m² v.v.o, verdeeld over vier verdiepingen. Voor de gebruikers van het pand is een ruimte en representatieve vergaderruimte op de begane grond beschikbaar.

Te huur: representatieve kantoorruimte
De kantoorruimte van ca. 86 m² is gelegen op de begane grond en is -zo nodig- eenvoudig in te delen in meerdere ruimtes. 

Huurprijs € 650,- per maand excl btw.
De minimale huurperiode is 18 maanden.
Servicekosten per m²: € 45,- excl. btw per jaar.

Voorzieningen
De kantoorvilla is o.a. voorzien van toiletten, keuken / pantry, vloerbedekking, verlichting, verwarming, kabelgoten met actuele bekabeling, glasvezel internet, serverruimte, blusmiddelen, brandmeldinstallatie, alarm, koffiemachines en gezamenlijke vergaderruimte.

Indien gewenst kan tegen geringe vergoeding ook de schoonmaak van de individuele ruimten meegenomen worden.

Service kosten
Hieronder vallen gas, water en elektra (vastrecht, verbruik), gebruik van glasvezel, alarm, onderhoud installaties, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing, huisvuilafvoer, lokale lasten (o.a. OZB gebruikersdeel), brandblusmiddelen.

Parkeren: In directe omgeving zijn parkeermogelijkheden aanwezig.

Voor meer informatie neem contact op met kantoor 0570-200210 en vraag naar de brochure.